Stackars Mannfred,

det är meningen att han skall utsättas för vatten. Idag trillade han ner i toastolen (som tur var var toan urspolad) så det blev till att hämta bilen till porten för han får inte bli förkyld. För den som undrar så trivs faktiskt fåglarna med kylan. Henning sitter ju på axeln vart vi åker men Mannfred får åka transportbur ett bra tag till tills han är van att sitta på axeln. Det skall bli roligt när båda ”gökarna” sitter på axeln när man är ute och rör sig bland övriga människor.
Läste en annan variant av min fröjd för några månader sedan, Giraffer tänk vilka vägar saker och ting kan gå ibland. Läs den, den är trevlig och med glimten i ögat.
Tessan är här och jobbar idag och det är bra för henne att komma iväg på något annat än att vara hemma. Det är lättare när man inte bara sitter hemma och tänker över livet.
Min huvudvärk verkar ha försvunnit helt och hållet men Karl-Axel har lite feber och kanske borde han stanna hemma i morgon. Envis är han iof så det tror jag inte riktigt på. Det passar rätt bra med jobbet att han är hemma och vilar men vi får väl se.
Vi fick en akut förfrågan om laserutskrifter i färg för ett utskick som skall ut i morgon. Filen kom och den gick definitivt inte att skriva ut, ena bilden var bara svart. Vi begärde en ny bild och sedan tog kvällen slut. Jag höll på med denna f-e fil och fick slutligen till den när klockan hunnit bli över 22:00, skickade iväg filen till utskrift och sedan gick vi hem. Vad gör man inte för att kunderna skall få sitt material, inte sjutton blir man rik på det heller men förhoppningsvis genererar det i sin tur nöjdare kunder och fler kunder.
Detta var slutet av februari år 2001, tiden går fort och man kan ofta undra var tiden tagit vägen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.