Dagen börjar

”otrooligt” bra, vädret är helt sagolikt — blå himmel och solsken, vad mer kan man önska sig… Jo, ledighet men bara liite. Jag trivs och min man trivs med vårt företag fast slitet kunde vi ibland få vara utan.
Tessan får ett märkligt mobilsvarsmeddelande som hon skakar på huvudet över och jag känner sådan lättnad över vändorna saker har tagit. Det kan låta elakt men det är befriande för mig och jag måste ju tänka på mig själv inte på de som jag anser varit mindre snälla. Jag låter säkert aning självgod när jag sammanfattar alla händelser med att mitt samvete är rent och vi gjorde allt vi kunde för att hjälpa en person och det har vänts emot oss och även grovt missbrukats. Så är livet.
Idag måste vi vara effektiva men det är inte det enklaste. Mycket är det och snart är det helg, har vi tur så slipper vi jobba i helgen. Det har varit en del jobbande under de senaste helgerna och efter allt som varit så behöver vi vila. Den vilan kan tom innefatta det hatade programmet Bingolotto. Det är en skön avkoppling när man kan sitta och bara glo utan att behöva använda hjärncellerna som då kan stå på ”off”, det spelar alltså ingen roll med noll koppling uppe i kontoret.
Vi är till viss del urdåliga på att äta ordentligt, dvs min käre man och jag. Idag har vi trots allt lyckats med bravaden både frukost och sedan också lunch, igen! Det har alltså blivit varje dag denna vecka. Just nu står Mannfred och äter lasagnen som blev kvar, han tycker det är gott för han äter konstant med huvudet nerböjt. De är märkliga dessa små krabater. Hennings står och visslar därnere med Tessan när hon plastar in ett utskick.
Jag skall väl också bidra med produktionen fast huvudet är inte riktigt i form (som det heter på norska — hodepine och ja, jag är norska), det känns som det är förkylning på G eller så är det bara resultatet av mental urladdning fast då brukar man inte bli lätt snuvig, eller?!
Antagligen kommer jag inte att skriva något under lördagen och söndagen om det är så att vi vilar hemma eftersom denna sida är skapad på jobbet (efter arbetstid normalt sett men inte just nu då). Nu överger jag detta för idag. Ni får ha en underbar helg, det skall vi oavsett om vi arbetar eller inte.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.