Ny dag, ny vecka

en ny möjlighet med andra ord.
Idag har vi massor att göra, inplastningar och kuverteringar. Mika var här idag och jobbade, han är faktiskt väldigt duktig. Fick ett bra mail med jobbintresse också. Vi träffades och tjejen kommer i morgon för att jobba. Det är jättebra för hon pluggar och har varierande tider vilket passar oss jättebra eftersom vi har varierande beläggning på jobben.
En del nya jobbförfrågningar kom under dagen, det är alltid roligt med jobb. Tänka vad enkelt livet kan vara ibland, speciellt om allt går som på räls men usch så tråkigt det blir samtidigt. Visst får vi verkligen slita och kämpa och vi kommer heller aldrig att bli rika men vi är tillfreds med vårt företag och vårt liv. Det finns myclet att önska som tex. Jobb under normala tider med normal stress, mer fritid och defintivt mer i plånboken så att man kan göra det man vill. En tanke som slår mig då är ”skulle jag bli en lyckligare person då?” svaret är givet, NEJ. Vi arbetar ihop, lever ihop och ser varandra i princip dygnet runt men samtidigt så är vi så olika så att vi blir inte less utan vi blir mer som en. Låter säkert grekiskt men så är det iaf.
Gökarna ställde inte till något illa (inte mer än vanligt) idag men jag har pussat Mannfred på näbben och det är en stor bedrift, han börjar bli en riktig familjemedlem.
Solen har rymt det är då ett som är säkert, hoppas få se den snart igen.
Hemåt bär det av lite sent men det är ju inget ovanligt i denna församling.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.