Idag var det deklarationsdags

precis som det är varje månad vid nästan samma tid för företaget JOWES. På jobbfronten är det ganska skönt, aningen lite kanske men inte så man behöver svälta heller. Det där med företagandet är inte en dans på rosor utan ett väldigt hårt arbete, speciellt då om man ”kör” vitt som det så fint kallas. ”Kört” vitt har vi gjort i vartenda ett av våra snart 8 år så ”feta” i pluskan kan man inte kalla det för precis. Fast den dagen man blir gammal så vet man att man åtminstone gjort sig förtjänt av vartenda öre.
Tänkte på en sak som berör många fler än vad man kan tro, ämnet kvinnomisshandel. Se denna länk så förstår ni kanske vad jag menar fast man pratar inte om det och det är ju lite lustigt. Man skäms och man låtsas inte se det för då finns det inte, kan det vara så illa med oss människor så att det är så här det är. Kvinnomisshandel lär jag återkomma till fler gånger, det finns otroligt många (tragiskt nog) bra sajter med bra information om ämnet men det tar jag en annan dag. Har vänner som vet och själv vet jag och tillsammans så vet vi alldeles för mycket om ämnet för att det skall vara bra.
Att ha upplevt misshandel ger en skador, i många fall skador som aldrig läker utan blir ett evigt kämpande resten av livet. Den dagen man träffar en eventuell blivande livspartner så krävs det oerhört mycket av förmågan TOLERANS och FÖRSTÅELSE för att vi som varit utsatta är så fulla av att överleva. Svårt att förstå för den som inte har en aning men för oss berörda så vet vi precis vad det handlar om.
Ämnet är tungt och blir inte kort så det återkommer jag till och antagligen även på annan plats.
God natt for idag och sov gott.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.