Det har åskat, regnat

och varit äckligt kvavt hela dagen men solen är åtminstone lite osynlig för vi behöver alla lite svalka. Hoppas nu att det blir svalare.
När vi nu kom hem så hade vi en hel sjö av något på köksgolvet. Trodde akvariet hade sprungit läck eller annat men icke. Började syna och delar av det är definitivt urin från en av kissarna. Vilken vet vi inte riktigt först. Martin är osynlig och vi ropar runt en del men finner honom inte. Så helt plötsligt ligger han i soffan och han är inte riktigt bra. Hans väsnterbakben viker sig och han har ont. Snabbt ringa runt till veterinärer – Uppsala är det enda som kan ta emot. I väg i bilen dit med en sjuk Martin. Veterinären tycker inte att han verkar ha problem alls men så tar jag upp Martin och ställer honom på golvet, han kryper iväg på alla 4 och så ser vi ett spår av vätska längs vägen. Inser att det måste varit han som kissat i nästan hela köket och något är helt klart fel.
Martin får stanna kvar för observation och provtagningar till åtminstone i morgon. Usch, undrar om han fått njursvikt eller annat för hur sjutton kan det bara rinna så där. Han måste också ha haft ett rent helvete i köket med allt som bara rann ur honom. Gruvar mig för i morgon. (((Kramar om))) Martin så här via rymden och hoppas så att det är enkelt åtgärdat.
Godnatt från mig klockan 02:00 egentligen onsdag redan

Bookmark the permalink.

Comments are closed.