Ett nytt år med nya möjligheter.

Visst är jag filiosofisk! Näe, kanske är det inte min bästa egenskap men ett försök går väl alltid bra. Året har börjat bra, snön yr utanför och graderna ligger enbart på -10. Känns skönt att slippa måsta gå ut för skönt är det inte ute.
Året avslutade vi i vaket tillstånd 🙂 med en god hemlagad middag och (hör och häpna) 1 glas vin var plus vatten. Smällarna kikade vi på från fönstret för ut iddes ingen av oss gå. Tänk för bara 10 år sedan så var det minnsan livsviktigt att ha smällare, vara ute när det blev nytt år osv. Man ändrar sig med åren även om man inte är pensionär riktigt ännu iaf. En sak som jag inte slutat med ännu är att försöka var först med att hinna säga Gott Nytt År, jag hann det i går också och då blev jag nöjd.
Dagen har gått i sakta mak (som vanligt) och inget särskilt har inträffat. Jag har fördrivit tiden med att kolla igenom nättidningarna efter nyårets efterräkningar om misshandel och skönt nog så fann jag knappt något. Detta brukar vara en av de värsta helgerna när det gäller misshandel av kvinnor och barn. Det är väl för tidigt att ropa hej för mycket har antagligen varken anmälts eller upptäckts ännu.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.