Vaknade av en fröken Maja, 11 år,

som tyckte tapeten var i vägen, oj och klockan är 10. Huvudvärk i bakhuvudet och ont i min vänstra axel men inget märke. Så känns denna morgon trots att nu solen kikar fram lite. Hade huvuvärk igår också men inte lika mycket. Ålderskrämpor jag säger bara det. Axeln är skum för den liksom sticker till och gör ont och när jag kommer åt axeln så är den ond så ända in i baljan men det syns inget. Nu har jag gnällt färdigt hoppas bara alvedonen och kaffet gör att jag blir människa snart för jag känner mig helt överkörd.

Vart är vi på väg nu för tiden? Mord, mord, våldtäkter, hot, misshandel mm, mm är nästan det enda som finns att läsa i tidningarna. Det blir bara grövre och grövre och det jag känner är vad är det för värld vi lämnar över till de yngre? Moral, vad är det för något? Kan man äta det? Tjänar man pengar på det? Jag blir faktiskt förbannad på den flathet som finns hos oss människor för att vi ingenting gör utan vi är stumma åskådare och låter det fortgå. Vi är i sig lika skyldiga för vi försöker inte hindra, stoppa, visa medkänsla osv. Det finns undantag och det kan kosta att bry sig, detta tex. Jag hoppas ju att det trots sådana händelser inte hindrar andra från att faktiskt fortsätta reagera för gör ingen det så kan vi snart inte leva som fria människor i vårt eget samhälle.

Jag känner till flera som kämpar i det tysta mot bla olika former av misshandel (*vinkar*) men de som redan engagerar sig är inte de jag menar utan de övriga i vår värld och då särskilt de som sitter och skriker mest över de enkla lösningar på det som faktiskt sker. Lösningarna är så enkla och allt skylls på invandrare, ut med de, skjut, häng de, spöa på de osv. Råkade hitta Flashbacksforum och jag kan inte annat än kräkas över den enkla lösningen på alla problem som tas upp. Ett exempel är att svenska män misshandlar faktiskt inte utan det är enbart invandrarna som gör dylika saker. Liknande lösningar finns på alla former av brott, det är alltså inte svenskar som gör dessa saker utan bara de som inte är vita svenskar så lösningen på den bättre världen är ut med alla andra. Man behöver inte vara nazist för att vara rasist, man behöver bara vara ignorant.

Pratade med min goa mamma mitt i allt detta så jag skrev aldrig klart mina tankar och funderingar över alltet. Det jag önskar iaf är att vi alla drog vårt strå till stacken och faktiskt reagerade när vi såg, tyckte oss höra, misstänkte osv istället för att bara stå och vara stumma åskådare. Det kan kosta dig men samtidigt kanske det kan gagna dig och dina nära på sikt. Jag är så enfaldig så jag tror människan om gott och jag vill inte tro allt det fula och äckliga som sker här ute är här för att stanna.

Nu är det annat som hägrar, mina pappirer väntar på att bli klara och hemmet ser ut som andra världskriget för den gode Kallemannen har börjat möblera om i vardagsrummet under tiden han dammar alla attiraljer där. En sak jag glömde är att jag håller på att göra om sidan med mina länkar på så det jag skrev i fredags stämmer inte alls om de länkar som finns till höger. Om huvudet är i form så återkommer jag i kväll om inte annat så ha en bra dag.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.