Del 2 – Det har nog blivit lite

missförstånd kring vad jag menar trots allt. För enkelhetens skull tar jag det här i stället för att svara varje enskilt inlägg angående mina tankar kring Pride. Jag beundrar och respekterar människor och särskilt människor som står upp för sin sak och faktiskt tar ignoranta och eller okunniga människors kommentarer i våt och torrt. Observera nu att jag inte menar någon som skrivit i min gästbok så att ingen missförstår mig nu. Jag menar alltså i största allmänhet detta att inte acceptera att olikheter döms ut utan bejakas istället. Vi har nämligen rätten till våra liv.

Det jag menade vad gäller att det extrema sexuella framhävdes på Pride, observera att vi endast var där några timmar på söndagen. Grundsexualiteten är väsentlig och viktig för alla människor oavsett partnerpreferens. Grundsexualiteten är alltså inte alls det jag reagerade mot utan att det mer, för mig, extrema sexet drogs fram och pekades med. Det är för mig lite fel att pracka på våra ungdomar bilden av det extrema sexet, såom SM, dominans, bondage mm, och då spelar din sexuella tillhörighet ingen som helst roll. Jag är då så förutsägande att jag förutsätter att alla människor mer eller mindre gillar att ha sex, antingen som kärleksbekräftelse eller på sexuell lusta och det oavsett trans-, bi-, homo- eller heterosexuell.

Jag som är aningen utomstående (är heterosexuell) då vad gäller Pride osv tycker ävenså att det är en festens och glädjens plats, glitter, glamour och glädje. Ett sätt att bejaka sig själv, mötas, ha rätten att få finnas helt enkelt. Jag är för rätten till att älska vem du vill, rätten att leva med vem du vill osv. Jag har mött homosexuella människor, jag gillar människor och skiter faktiskt i deras partnerval eller kärlekspreferens och jag respekterar dom för dom om de är värda att respekteras. Med mig får man gärna hålla sin partner i handen och visa ömhetsbetygleser, så gör nämligen jag och det är fint att göra så med den man tycker om.

Att jag skrev som jag gjorde om att man kanske inte borde framhäva det grövsta i sexuell väg är för att jag tycker det är sådant våra kära ungdomar kan få upptäcka om det är så att det är vad de gillar att göra och inte att det skall vara det man ser mest utav på en festival. Jag känner att vi inte får ge fel bild till vad som faktiskt är mer att betrakta som ”normalt” vad gäller sex. Mycket sexuellt våld har förekommit bland våra unga i olika former vad gäller övergrepp tex från andra unga som faktiskt inte alltid begriper den skada de gör osv. Det finns många fler exempel varför jag tycker det är fel att påvisa det våldsamma i sex när man är ung. För mig personligen är sex en fin sak mellan mig och mannen jag älskar.

Del 1 Med en enkel tulipan på bemärkelsedagen Monica

Vi fortsätter att ta det lugnt och skall iväg en kort sväng för att förbereda inplastning som kommer in i morgon, känns bra att kunna få fakturera efter en dryg månad utan fakturor och vad det betyder i plånboken säger sig självt kanske men vi är glada ändå. Tiden är det som är nu, tiden.

Återkommer kanske senare är aningen trött men det är okej. Vill också lägga till en sak om gårdagens funderingar och det jag reagerat på är detta med framhävandet av extrem sex för att ge rätten till sin egen preferensram och detta med könslöshet, vi är inga det. Får utveckla det vidare senare Tiina när alla cellerna är på plats.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. (del 2) Lusten tilltog vartefter dagen led

    och det är skönt. Det är en massa jag tänkt på under veckorna som gått och som jag vill skriva om men tankarna har kommit och gått i hur jag skall sätta dom tankarna i skrift. Min föregående text ser…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.