Pride och HBT tankar

Nu har farbror doktorn och proverna sagt sitt om Karl-Axel, inga baciller, inga konstiga eller misstänksamma värden på några som helt prover. Ett återstår dock och det är Borelia, svar fås om en vecka. Det Kallemannen har är ff ”bara” virus och där är det endast tiden som kan påverka, tiden och vila. Han är iaf sjukskriven två veckor men skall ha kontakt nästa vecka så vi får se. Vi tar det lugnt också och eftersom tiden liksom bara försvann i väntan på provsvar och åtgärder så struntade vi i jobbet idag.

Funderade en hel del på mina skriverier om Pride nedan och om det kunde missförstås, kände också att det blev en del felvalda, skrivna ord för vad jag menade så jag gör om det lite grann. Att vara homo-, bi-, eller ha annan sexuell läggning har, för mig, inte med rätten att vara en själv att göra. Den rätten har vi alla människor och oavsett vilken sexuell preferens man har så är det människan som räknas, dvs vi alla har rätten till ett riktigt och genuint liv med den partner vi faktiskt föredrar oavsett kön. Däri finns det många olika sexuella läggningar men jag som ”utomstående” tycker att det är fel att dra fram dessa saker för för mig handlar det inte om rätten till sexuella preferenser utan rätten till ett bra liv på likvärdiga grunder för oss alla. Det är den rätten jag känner är viktig att dra fram och visa att man får vara det man är eller känner sig vara. Det är något som behöver visas till våra unga, våra gamla och våra sådana som jag, du och resten av världen. Att därifrån visa alla olika varianter av sexuella preferenser, oavsett grundsexualiteten, är stort och i mina ögon fel gentemot våra unga för många tabun blir därigenom mer rätt och kan bidra till snevridna syner på vanlig enkel sex som i grunden bör handla om ömsesidig respekt.

Nu skall jag laga lite middag åt oss hade jag tänkt, visserligen redan för ett par timmar sedan men det är skönt ute på vår balkong.

Del 1 Mycket känns märkbart annorlunda och i sak återstår vad vi gör utav det. Jag menar nu inte annat än att se sig omkring lite mer och faktiskt måna om det som är.

Vår date i söndags gick bra även om det pga av en del omständigheter inte riktigt blev som det var tänkt. Fröken Bella var iaf nöjd och belåten till trots för en hel del strul och hon fick en riktig happening och ännu en liten sak att lägga till sin erfarenhetslista. Vi möts igen om ca 3 veckor och då skall vi få en nattgäst vilket känns lite som – på tiden. Bella gav oss två biljetter till Pride så vi tog oss faktiskt en sväng bort till Tanto på Söder. Tyvärr så var ingen av oss riktigt i skick att promenera omkring men vi har iaf varit där och gökarna Jonsson likaså.

En sak som jag faktiskt tycker är tråkigt med allt detta med berättigande av homosexuella är att det måste tas fram så extrema saker som möjligt. Vi ger en syn till våra sökande ungdomar att det extrema är rätt. Vadå extrema saker? Jo, bla SM (sadomasochism) som får ett eget ansikte via alla dessa människor klädda i SM tillbehör. Sexuella rättigheter i mer extrem form. Sådant tycker jag att man kan få upptäcka den dagen det isf är av intresse och man förhoppningsvis mognat. Kalla mig inskränkt, försoffad eller vad som helst men så här känner jag. Jag vet att det inte är det Pride handlar om men det är vad jag reagerade negativt på och positiva saker fanns det gott om. Pratade goja med en kille som fanns i HIV positivas tält, han hade en tritonkakadua som hade skadat näbben men det var ingen fara. Vi såg harmoni, tillfredsställelse och det om något är positivt. I övrigt tycker jag att det är en rätt att få vara den du är och inte den omgivning vill göra dig till. Jag gillar när jag tex ser två män hålla varandra i handen och titta på varandra med kärlek, en puss, ömhet osv det är nämligen kärlek. Precis som jag älskar att se tex en gammal tant och farbror promenera tillsammans skrynkliga och dana där värmen lyser mellan de båda och då kan jag tom känna mig mer kär i min älskade man och önska att även vi en dag promenerar så tillsammans.

Vi har också återgått till att arbeta, få timmar (mellan 10 och 15) men åter till ordningen lite trots för att jag ff har besvärligt i bröstet osv. Karl-Axel skall till farbror doktorn alldeles strax för han har ff bomull i huvudet.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.