Galenskap

eller bara höjden av idioti? Det är jag inte ensam om att undra över och säkert inte ensam om att vara rosenrasande över det heller. Offret var drogat – mannen slipper åtal för våldtäkt Jag undrar vart den mänskliga moralen och rättvisan tar vägen för den stannar inte till och tänker efter, inte en sekund gör den det. Vilka sjuka signaler skickar vi till våra barn och ungdomar när lagen tolkas på det här sättet? Jag var upprörd igår och är det ff för förstå kan jag inte göra.

Tandborstarna,
fel tandborsten, dvs min tandborste levde en knapp vecka. Henning stal min i samma veva som vi sjöng för Igge i lördags, ja, ja en vecka är väl länge för tandborstar i detta hushåll och med dessa medlemmar. Det dyraste med gökarna Jonsson är inte deras matvanor utan deras sysselsättning och arbeten och faktiskt så älskar vi dem ändå eller rättare sagt på grund av.

På jobbet
är det intensivt och mer därtill och det går framåt iaf. Just nu har vi 434000 ”igelkottar” (runda guldetiketter med taggar på) att etikettera och det skall levereras den 18:e september. Under tiden har vi de vanliga jobben och det verkar ff gå åt rätt håll, förfrågningar varvat med indroppade oplanerade jobb kommer. Vi hoppas bara på att alla terrorister håller sig lugna och att USA inte går in i krig med Saddam och detta av rent egoistiska skäl.

Kallemannen
är ff väldigt trött, mest mentalt men det går framåt där. Jag (just jag) blir nöjd när han skrattar och knäppar sig för då är min Kalleman på G och han är värd massor. Den lugna Kalleman är värd lika mycket men den knäppa säger mer om hans mående och därför gillar jag när ”kockonöten” Jonsson märks. Förresten så skull ni se hur han ser ut i en särskild t-shirt, preparerad av Mannfred. Det ser ut som KA inte äger en krona ens och hör till gänget på gatan och det enbart med en särskild t-shirt. Axlarna ser mer eller mindre ut som kraftiga spindelnät och Mannfred har vekligen gjort ett perfekt jobb. Observera att det är Mannfreds bit t-shirt. Min gode make har faktiskt hela t-shirtar även om många börjar bli aningen perforerade av Mannfred minigök.

Kanske är det inte alltid som i dina drömmar men ge inte upp för helt plötsligt kan det förändras och drömmar infrias allt eftersom.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.