Kaos

är för tillfället vår vardag så det kommer nog att halta en hel del i min tankebok vad gäller skrivandet. Orken liksom finns inte riktigt till som jag skulle önska. Lusten är lite ur slag också.

Kort
om veckan och det som kommer vad vi vet. I går på väg från posten (vi hämtar firmans post varje morgon) så backar jag ut och skall precis räta upp bilen för att åka iväg så står det en bil i vägen. Området är barntätt så man har ögon tom i rumpan och var den bilen kom ifrån vetesjutton men det bidde en träff och jag som förare är sas skyldig när man backar. När vi synade effekterna av träffen så såg vi att någon annan kört in i vår bil tidigare så nu har vi två skador på bilen och bilen jag träffade fick skador så det blir som vanligt dyrt. I sammanhanget spelar det ingen som helst roll för det finns andra som har betydligt större saker att tänka på än en plåtskadad bil och även jag tänker så.

Övningskörning idag på G till skadebesiktning av bilen. Sonen har uppkörning på fredag, samma dag som min yngsta systerdotter fyller 6 år så vi hoppas båda sakerna blir bara bäst.
Jobb är det en del av som skall ut i veckan och det går som det skall gå. Det finns annat som tar upp våra tankar där så vi får se vad som händer och fötter.

Omtankar
till Tuija med familj.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.