Vilan

fortsätter även om jag surfar mellan varven. Målet är satt och nu återstår att se om det går dit eller dit. Spännande är det onekligen. Håll gärna alla tummar och tår som finns att uppbringa.

Besök
av min mamma och min moster. ”Tanterna” skall vara här i två veckor. Ursprungligen var planerna att trixa och fixa inför min 40 årsdag och de planerna ligger väl kvar även om jag nu inte känner för att fira särskilt mycket men en del bakat blir det väl gjort och säkert finns det en del annat tanterna kommer att greja med också (förfasas säkerligen över ungdomens förfall i dammråttor). Tanter skriver jag, inte tanter i den bemärkelsen men tanter ändå för mamma blir 60 nästa år och moster är över 70.

Uppkörningen
lyckades så körtkortet är nu i sonens hand – GRATTIS Stoffe. Ett annat grattis var min systerdotters födelsedag, lilla Jossan har blivit 6 år och är stora fröken.

Helgen
gick i planeringsstadiet varvat med en matinköp, surfning :), dammtrasa, tvättfixeri, bajsborttagning (blir ofta fast inte varje dag), matlagning (bla hemlagad köttsoppa m klimp) och en del knäppröttesaker.

Göknytt
Där har det inte hänt några större katastrofer även om min tandborste rök igen men man får vara glad när de lever längre än 1 vecka.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.