Tanterna

äro samlade. Mamma kom igår vid 16 tiden och Moster i morse. Vi frukostade här hemma efter att vi hämtade henne på Centralen inne i Stockholm. Mosters medresenär skjutsade vi till Lidingö och så for vi hemåt. Frukost var gott och jag ser framemot mycket frukost nu när tanterna är här och middag också såklart.

Flyttdags
har det blivit, papper på måndag. Hektiska veckor blir det nu men spännande samtidigt. En gammal go farbror ville inte bara sitta och mata duvorna så han uppfann en fyndig sak, 100 fyndiga saker skall vi montera ihop åt honom i morgon.

Under
de närmaste två veckorna kan det bli lite si och så med tankeboken, gästböcker och mail men det tar jag igen när tanterna väl åkt hem igen. Mamma tyckte att vi var besatta av datorerna igår, efter två snabba och korta rundor på nätet. Undra vad hon skulle tycka om hon visste hur illa det är i verkligheten. Mamma befattar sig inte med datorer så hon kan inte förstå ;). På jobbet kommer vi knappt at hinna med annat än det nödvändiga fram tom slutet på oktober men tjuvsurfa kan man göra när man dricker kaffe och vilar rygg och fötter, eller hur :).

Tack
för stödet, tänk gärna tom klockan 13:30 på måndag. Pöss och kram på er.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.