Flytten

är i princip helt klar fast det återstår ett lass som går i eftermiddag. Det som också återstår är att få allt på rätt plats men det är inte så avancerat för herrarna pack och flytt (KA och Eja) har ställt alla pallar lättöverskådligt och lätthanterligt. Slutstädningen kommer att ske första helgen i november eftersom värden inte kunde göra slutbesiktningen förrän den 5/11 men det gör inget för då kan alla våra egna privata saker tas i lugn och ro nästa vecka. Datorerna är inte alls säkert att de kommer igång ens i morgon så jobbmailen får ske hemifrån (morgon och kväll) via webmail så förhoppningsvis är det inga avancerade saker som skall göras.

Virrig
eller ej är väl frågan och jag föredrar ordet trött. Morgonrutiner har vi väl alla lite till mans och ävenså här hemma. De dagar jag inte duschar så finns den fenomenala tvättlappen att tillgå. Jag duschar iaf varannan dag pga min torra hy och varje dusch innehåller även hårtvätt. I går morse duschade jag och och sedan borstade jag ur mitt blöta nytvättade hår men något var fel. Jag hade inte tvättat håret alls och kände mig som en riktig lortgris hela dagen. Det kan bara bero på tilltagande ålder eller är det så enkelt att jag är trött? *skrattar*. Det bidde iaf ny dusch idag för inte tänker jag gå omkring med den känslan i håret inte.

Annars
är läget bra och flytten kommer att bli hur bra som helst trots vissa inskränkningar. Det blir liksom lite spännande också att göra saker på ett litet annorlunda sätt men så är livet, föränderligt och det är upp till oss att göra det bästa av sakerna.

Mañana,
mañana (när jag åter är här alltså) och när det blir vet vi inte för även helgen kommer att gå åt och inte blir det för dammråttejakt här hemma inte utan för att få en fungerande arbetslokal. Vi skrattar iaf mycket åt mångt och både kramas och pussas, så är livet om man vill vill säga. Ha en bra dag till later.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.