Vintertiden

(klockan, du har väl ställt klockan?) är här så det är bäst att ladda upp med alla vinterkläder och övriga attiraljer 😉 så att sommaren snart kommer igen. Den bästa tiden återstår iaf som jag gillar och det är tiden med levande ljus och mysiga stunder framför en brasa (om vi hade någon vill säga), fantasin kan man ha till många saker faktiskt och ofta fantiserar jag om denna varma brasa. Julen kommer också och sedan ett nytt år och så vips har vi våren här igen med allt vad sol och varma dagar kan bjuda på med vackra färger och fågelkvitter. Åren bara rusar och fort går hela årets cykel.

Snart
kanske det blir som vanligt här i min tankebok och inte ”bara” alla dessa ord som känns helt oväsentliga mellan varven. Jag skriver gärna om sådant som händer och fötter runt om i vår värld men de senaste veckorna har det inte varit mycket av den varan. Iof av naturliga skäl, tidsbrist och slut på orken men jag gillar det inte själv.

Inget
jobb igår blev det men det blir idag. För första gången på länge så gjorde Kallemannen som kroppen sa och då fick jag jobba hårt först för att få honom att göra rätt mot sig själv. Han sov iaf i över 3 timmar på eftermiddagen och jag gjorde lite söndagstek istället för idag. Vi böt dag helt enkelt och fick en hel del gjort av det vardagliga fast mycket återstår.

Ciao
amigos till another day.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.