Grymheter

mot våra kära husdjur. Fy f*n och jag har inte läst artikeln för jag kan inte men kan du så läs. Oavsett om du läser eller inte så skriv på namninsamlingen på Aftonbladets första sida.

Den normala vardagen
börjar kännas som att den är på G även om en del återstår. Nu återstår enbart våra egna privata saker som måste hem för på nya stället finns det inte plats. En viktig och oerhört krävande sak blev grejad igår. En tungtransport lastad med vår kuverteringsmaskin, vårt säkerhetspallställ och vår ”fina” gaffeltruck kom fint till nya adressen. Kallemannen höll på att gå upp i limningen innan kuverteringsmaskinen stod där på lastbilen för saken är den att den skall balanseras och ligga i exakt rätt vinkel (den är tung och dryga 3,5 meter lång) med hänsyn tagen till viktskillnader när den seglar ut genom fönstret på plan 2 för att åka neråt i en kran med ”bara” spännband runt den och slutligen ställas på ett lastbilsflak. Måste säga att de 3 killarna som grejade transporten visste exakt vad de gjorde. (tillfällig kaffepaus) Pausen bidde lite lång men nu är jag åter 😉 Slutbesiktningen är inte förrän den 5:e november (vald av värden) så vi fick en hel extra helg på oss och urstädningen blir i helgen.

Vår assistent,
fröken Bella åker hemåt idag igen och lite tråkigt för hennes del blev det att tryckeriet inte riktigt håller det de skall för de jobb Bella skulle få göra har inte kommit men kanske kommer det ena nu på morgonen så hon får chansen att prova på oblatering, en etikett runt framkanten på materialet och som sätts på för hand. Det kommer att bli väldigt tråkigt när Bella åker hem men samtidigt tror jag att hennes kära mor och far blir desto gladare.

Jag börjar känna mig
lite mer åt mitt ”normala” håll vad nu det är för normal har jag väl aldrig ansett mig vara men hellre så än som alla andra. Så kanske, kanske kommer orken och energin att åter skriva ett ord eller två i gästböckerna. Läser gör jag men orden har liksom inte riktigt orkat infinna sig men lusten är iaf där igen och DET är positivt.

Gästboken havererade
i går när jag skulle radera ett ”spam” inlägg och gjorde det 2 gånger så hade jag helt plötsligt fått över 800 inlägg så det var bara att sitta och rensa dubletter. Förhoppningsvis har jag inte lyckats radera några inlägg men jag törs inte garantera något eftersom det är färre antal kvar än vad det var innan den hade över 800. Har du eller ditt inlägg försvunnit så var det inte av uppsåt iaf. – Till jobbet, till later alltså och DU var rädd om din dag, den kommer aldrig igen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.