Vilken vecka det har varit

upp och ner på jobbet. Sena inleveranser och röriga beställningar gjorde mycket för att INTE underlätta vår vecka heller. Henning har hittat det perfekta arbetstället och det är under plastmaskinen på plastrullen som han gärna arbetar hårt och mycket på. Det är lite illa för vi måste kunna använda hel plast annars blir inte mottagarna av de plastade utskicken särskilt glada, jag skulle bli väldigt irriterad om jag fick trasiga inplastningar och särskilt bra reklam är det inte för vår kund som står som avsändare. Vilken gök han är alltså. Deras dagbok har jag heller inte ens orkat med sedan slutet på september men det kommer väl det också så småningom.

Göta Lejon får besök
av oss i morgon och det skall bli så roligt. Det är länge sedan vi gjort annat än grottat både på jobbet och hemma. Showen är Jerka och även The Boppers (som jag tyckte var så söta som 16 åring, särskilt när vi flög med samma flyg från Luleå till Stockholm – många toabesök blev det för de satt där bak vid toaletterna) Innan showen börjar så skall vi äta middag och det har vi gjort oss förtjänta av, har vi bestämt även om vi kanske inte borde för plånboken tillåter det inte men… Vi skall gå och vi skall ha trevligt! På söndag skall vi ha sovmorgon och vara så nöjda av kvällen före är iaf inställningen för dagen.

Tänk så knäppt saker kan bli
och sedan kan det bli ännu knäppare. Ledsamt, trist och mer än tråkigt är det. Kanske, kanske kan det bli bra ändå men f*n vad jag tycker det är trist, väldigt trist. *saknar* gör jag väldigt mycket.

Morgondagen kommer att gå åt till
att jaga änglatofflor. Om någon undrar vad det är får ni fråga Tiina för det är hennes ord och visst låter det gulligt. Nu tänker jag trivas med min make (som inte har uppdaterat på över 1 vecka men det kommer) och tillsammans skall vi äta kroppkakor som är färdigköpta för ingen av oss orkadelaga mat. För info så har jag heller inte eldat grytor på hela veckan :-).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.