Fyra tissar skall idag

till ”fajbjoj” doktorn. Maja skall bli av med sin tandsten (fastande pga av att hon skall sövas), gubben skall få sig en kik i örat och på höften, Martins mage skall kollas upp igen och så Eddies öron kollas på. 3 av herrskapet skall ha sina årliga stick också (vaccineras alltså), gubben fick sitt i våras. Det blir en stressig dag men lite halvgalen sådär. Gökarna är ju med (väldigt populärt hos vår veterinär Marie-Louise) och ingen kattbur utan alla i famnen, de gillar inte kattburen så enkelt är det. Maja lär vara så illa tvungen att åka i den eftersom hon inte får äta på morgonen så hon får fint sitta där tills vi skall åka så hon inte kan sno åt sig en tugga eller två.

Lugnet före stormen kan
vi kalla måndag och tisdag för, allt ramlar in i dag och i morrn och helst skall allt vara klart i dag och i morrn. Det är ca 85 manstimmars jobb så… men vi är glada ändå. Kallemannen helnöjd med sin dag då han fick till massor av fixerier som bara måste fungera. Nu har vi tom ordning på kablaget så en eloge till den gode mannen, ja så får jag inte glömma att fler telefoner nu fungerar i växeln. Det tar sig med tiden.

Nya webhotellet har redan lagt upp kontot
(firmakontot)så jag började skicka upp allt och sedan vill jag givetvis att script skall fungera men tjohejsan, glöm det. SSI länkningen vill inte bli rätt och en hel del annat men det tar några dagar tills jag måste vara klar, en hel vecka minst till har jag på mig så vi får väl se vad som händer och fötter.

Ha en bra dag, det skall vi ha.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.