Flitens lampa har lyst och

nya uttryck har vi skapat, vi och vi, Hönebjär iaf. Hela hemmet är nyskurat och dammet avtorkat – nu får gärna gäster komma ;). Golvet känns inte längre som en skridskobana. I sanningens namn så är det Hönebjär som grejat mest för själv har jag hamnat i en konstig trötthetssvacka där jag inte orkar något, knappt ens vakna. Det går väl över hoppas jag men känns oroande. Mer än trött och inte lust ens med datorn egentligen, det är inte jag helt enkelt. Normalt är jag pigg direkt på morgonen och full i vad jag nu sätter tänderna i men inte sedan mitten på december har den delen funnits där. Jag räknade med att jag skulle vara mig själv igen efter jul men…

Smådjursmässan är på schemat i morgon
och det skall bli mysigt. Herrarna gök skall vara med, kanske bli storgöken Henning mindre obstinat mot lillegöken Mannfred. Igår fick Mannfred tom hälskador av revirpinkande Henning. Det verkade illa först men var inte så illa när vi alla lugnat oss. Jo, Kallemannen fick sig ett bett också men det var rent självförsvar från Henning när det var tvunget att handgripligen sära på herrarna innan värre saker skedde.

Jag måste slå ett slag
för iggeoeja.com. Bortsett från att dom är fulltaliga på nätet igen och Igge skriver dagbok så finns mitt favvoscript, där somliga ”hostar och harklar”, somliga väderrapporter eller bara klottrar i allsköns lust och somliga säger g´natt eller g´morrn. Vilket då script? Jo, 80 tecken såklart – hurra!

Slut i rutan till en annan da´
Var rädd om dig, alltid.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.