Husdjursmässan var mysig och rolig

för oss alla. Mannfred fick träffa släktingar och likaså Henning, jag gosade som vanligt med en del människovänner. Vi fikade och Henning och Mannfred fick sitt till livs dom också. Doppat i kaffe för Henke så klart. Foton togs och dom kommer väl vad det lider.

Är väldigt datorless för tillfället så mina
skriverier haltar för finns ingen lust blir det liksom inget för det är jag som skriver mina ord och då måste lusten vara där. Gästboken väntar på besvarande och orden dom är inte där helt enkelt. Kanske, under dagen eller så en annan.

I morgon börjar arbetet på allvar
och det kommer att kännas skönt. Telemarketing och oblatering står på schemat i morrn och under veckan blir det iaf inplastning. Det är det vi vet så här långt och det i sig är ovanligt.

Hörru du med din förbannade MG med Övervikt
ge f*n i att spamma våra gästböcker. Hela ditt beteende är en skymf. Våra gojor är inte heller intresserade i att få dina spaminlägg, tror att deras tjusiga vikt på under ½kilot och mindre inte lämpar sig för viktanpassning. Ditt IP nummer är heller ingen hemlighet. Söka på gästböcker (sist gästbok film, förra gången gästbok träd) och sedan klottra din reklam. Ta hänsyn till individen och tjäna pengar på annat istället.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.