Gubben, blivande 13 åringen,

väckte oss med skrammel från köket. Han hade öppnat et köksskåp för han ville komma åt kattmyntan som finns i en påse däri. Vi ”kryddar” maten med mynta eftersom pälsbollarna är lite kräsna vad gäller maten. Gubben fick iaf inte tag på påsen med mynta i men en hel del saker for ut på golvet.

En sväng in till stan
är tänkt idag fast måendet är lite knepigt men vi satsar på att det går över. Kallemannen vill ha delar till sina pipor så vi får se om vi hittar rätt affär. Vädret är inte det mest roande just nu och då är ju jakten på pipdelar inte helt fel.

”Bopprarna”, delar av dom iaf
var med i ”Så skall det låta” igår och det var faktiskt lite kul. Tänk att jag var förälskad i Peter Jerzewski en gång i tiden (som 16 åring) och stirrade mig sjuk på en flygning via Luleå på killarna Boppers då. Det roligaste av allt är att dom ff är verksamma artister. Tjejerna var bra dom också och en del 70 tals disco blev det och det är ren nostalgi faktiskt. Till programmet åt vi faktiskt hemlagad middag med en massa blodfettskapande attiraljer och för att inte tala om akrylamiden till. Nej, Monica, det bidde inget vin till maten men helgen är inte över ännu 😉

Biffens avsked var fint.
Han fick en sömnspruta först och sa lade vår veterinär in honom i en kattbur och lade ett täcke över, lamporna släcktes. Tessan höll i Biffen hela tiden och hon tyckte det kändes så skönt för han var avslappnad och inte spänd som en fiolsträng av rädsla. Biffen somnade och var så fin där han sov. Tessan ville inte vara med sedan så vi sa adjö och så gick vi därifrån. Tungt men samtidigt fint för nu är Biffen i katthimlen och leker med både Kitty och Bernie och säkert har dom det bra tillsammans. Inte för att jag tror på himlen men det känns bra. Tack för tiden du var här med oss Biffen och en sak är säker du hade ett så bra liv som var möjligt med tanke på omständigheterna.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.