Datoreländet fortsatte sin vana trogen

hela dagen igår. Den gamla skrivarservern fungerade ju och för att göra det smidigt så satte vi in en extra seriell port så att båda skrivarna skulle jobba var för sig. Det blev katastrof. DPMS mode goes to off och så ingen mer bildskärm! Fy alltså. Efter flera olika varianter och hjälp från bla en kund och från Eja så var det bara att inse att datordöden var ett faktum för den skrivarservern. Vi löste det på det bästa sättet vi kunde, köpte en ny (begagnad) dator med Win98, nätverk och inte så snabb processor (450mhz) med 1 års garanti och för 4350:- Då var klockan kring 15 tiden så nyinstallation av skrivarprogrammet och Office97 sedan var det bara att köra. Händer något mer nu så går vi hem. Det har bara varit datorstrul sedan året började ungefär. Vad är detta egentligen?!

Intrångsförsöken på våra script
abuseanmälde jag till Chello i söndags och jag såg att dom var inne och kikade på eländet igår. Får se hur lång tid det tar innan jag får någon respons av dom.

Dagens tips!
När du har mailto funktion på din hemsida eller bara skriver ut din mailadress så istället för @ kan du skriva %40. Det fungerar och är klickbart, precis som @ med spamrobotarna kan inte läsa det som en epostadress. Så är det på alla våra sidor även om det ser ut som ett @ i adresserna. Testa, det sparar bara spam!

Moms, moms, moms
är det dags för igen 😉 så ciao och vi läses!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.