Tänk att den långa dagen

äntligen är slut. Vi är helt slut. Tror aldrig jag varit så aktiv utan att vara det minsta aktiv. Det känns som att jag gått igenom en helt egen förlossning nästan och för att inte tala om KA. KA har suttit och studerat korten på den lilla. Vi fick 4 bilder från den lycklige fadern när tösen bara var 4,5 timmar gammal. Hon är så fin lillfröken. Vi köpte en mor-dotter bukett och KA sprang upp med den till den helt besöksfria avdelningen och fick komma in, fusk men rätt. Han smög in lite snabbt och gav en helt slut mamma en stor varm kram och blommorna. Pratade bara lite för Anneli måste få vila. Bebisen ligger på neonathal för observation enbart pga dom höga sockervärden. Lite ledsen är Anneli för att hon enbart fått hålla lilla fröken just efter kejsarsnittet (hon sövdes inte utan det blev epidural) och inte senare.
Detaljerna då?! Jo så här är det, 4905 gr och 52 cm lång, namnlös liten fröken än så länge ;). Alla tår och fingrar på plats och så fin. Ja, jag tjatar men det får jag väl i min tankebok.
Tack för alla tummar som hållits och alla grattisar till oss båda. Vad gäller bilder så får käre Morfar den stora äran att förmedla dom i hans Centrifug.
Angående det där med KA Rusell
så är det så här att KA ville att hans centrifug skulle heta karusell men ingen av oss var 100%:iga på hur det stavades just då när sidan blev döpt och då bidde det centrifug för vad gäller stavning så fanns där ingen som helst tvekan. Nu har KA tagit tillbaks det där med karusell lite eftersom hans sida numera heter Centrifugen av KA Rusell (fyndigt va!?) Du behöver inte skratta, det räcker att han som kom på det gör det 😉

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Pingback: Grattis Sofia, 9 år idag | Carina´s Tankar – Tankeboken

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.