Dagen har försvunnit och fort gick det :(

mycket av det som skulle vara gjort till i morgon är ff kvar. Hemska tider. Nötsteken är lagad och gräddsåsen klar, allt annat återstår att få färdigt. Vi har handlat och min tanke är ff att leka husmor med bullbak. Vad klockan säger i morgon om den saken lär vi väl upptäcka. Jag skall också lära mig en ny sak, tillagning av Quorn. Vi köpte quornfilér så får vi se om jag lyckas tillaga dessa och att dom blir mer än ätbara. Stoffe är numera helvegetarian så det är väl bara att träna på annan matsort.
Alla medlemmar i familjen som finns i trakterna kommer. Göteborgarna har nog med sitt eget 😉 och vi ses i sommar eller senast på mammas 60 årsdag den 13 oktober. Mycket jämnt blir det i år fast KA är ”bara” halvjämnt eller helt ojämnt kanske är bättre att kalla det för.
Shoppingen i Jakobsberg gick
som vi tänkte och KA köpte sig två pipor i present från göteborgarna. Av mig har han inget fått (jag sjöng och serverade på bricka) utan vi gör en kryssning ihop istället så fort det finns lite i kassan. Den som vill ha en rolig dag kan få låna KA för stolligare person finns inte att få tag på men kul är det. Vi har så gott som alltid roliga saker för oss och får skratta massor (andra brukar skratta också, särskilt helt okända) men det är lite ”värre” än så nu. Det går nog snart över, när det underbara fått lägga sig lite och hjärnan hängt med på att det är så här det är numera, då blir kanske KA lite mer här. Lite babyplagg köptes också såklart även om det var svårt att välja. Det hänger så fint på ett av våra köksskåp och bara väntar på lilla Sofia med föräldrar.
Jo jag såg
både lite här och där. Vadå? Jo Melodifestivalen, Åsas filmrekommendation och också en snuttis på BingoLotto. Vi åt mat också, färdiggrillad kyckling med mimosasallad till.
Kvällen tar för vår del slut här
för vi måste upp liite tidigt i morgon för att hinna allt vi vill få gjort innan alla kommer. (Parantes, KA´s skärm fungerar alldeles utmärkt med min dator 😉 )Natti!

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.