Läkarordination

bestående av 3 smörgåsar till frukost, i lugn och ro. En liten promenad gärna mitt på dagen, i annat fall en snabbsväng på kvällen. Handla något gott tillsammans och tillaga denna för att sedan äta. Den sista ordinationen var att se på tv varje kväll, något som är lite roligt sådär. KA kikar ju gärna på Faulty Towers och jag får väl se om jag hittar något jag kan kika på.
Lite mer sades och gjordes men bra känns det. Just nu är jag alldeles slut i hela kroppen men maten skall lagas, isterband med kokt potatis. Vi har Bingolotter till kvällen och kanske finns det något sk(r)att däri.
Henning är på helgövernattning
med hans gamla pappa. Tråkigt och hemskt men just nu är han för mycket för oss med sitt ”boeri” och toleransens tröskel är obefintlig. Det känns trist men skönt för kropp och knopp.
Min dator är pest igen
med den frusna, randiga skärmen. Fattar inte varför. Nu har den frusit flera gånger på raken så jag sitter med KA´s och skriver. Min webmail kommer jag iaf åt via denna men jag har inget lösenord, inloggningsuppgifter eller annat tillgängliga så det blir vad det blir.
Vädret är grått och trist och absolut inget att hurra för. Till en annan dag, see ya!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.