Fönstrena är putsade men inga gardiner

sitter uppe ännu. Allt som görs går numera i väldigt segt lunk. Vi kan kalla det för att ta det varsamt men sanningen är nog inte riktigt där.
Pälsbollen Martin mår oförskämt
bra och har värden värda en riktig kar. Att Martin magrat är en synvilla, han har gått ner i vikt men är absolut inte mager. Martin är väldigt kraftig över bröstet och ser därför ut som en sylfid kring midjan men han är fin i hullet. Marie-Lousie var väldigt bestämd på den punkten. Först var det lite oroligt om, eventuellt det kunde vara diabetes eller annat. Det var njet, nada och inget. Kändes väldigt skönt att det inte var något. Marie-Lousie sa också att innan hade Martin varit en aning tjock fast jag tyckte han var så jämn och fin. Eftersom Martin inte var för tjock så var det okej och därför var det inget att orda om då. Jag får acceptera att Martin skall se ut som att han varit på skräckens bantningsläger och inse att han nu är lagom i kroppen.
Min tvekan om jobbet jag har fått
vill jag förklara lite närmare. Det är ett nystartat företag som nyss fick hem det som skall säljas. Företaget har inga köpare till produkterna ännu. Det finns presumtiva sådana men från att någon köper så tar det minst 30 dagar innan några pengar kommer in och där är haken för mig. Lönen är vi överens om men finns det inga pengar så står jag där utan hur överens vi än är. Därför är jag osäker, därför vet jag inte riktigt men visst är det ett jobb. Jag jublar inte heller av just den anledningen att det bara känns osäkert. Jag tar det som så att jag kör igång saker och ting så att grunden i hela administrationen inklusive det ekonomiska finns där, vad som sedan händer och fötter vet ingen. Finns bara grunden där kan faktiskt även en oerfaren administratör sköta det hela i enkelt format så får andra ta vid när det kommer till rapporter, bokslut osv.
Jag fortsätter att söka andra jobb under tiden. Läget kan ändra sig snabbt och för saker och ting finns det aldrig garantier. Jag har iaf kommit fram till vad mitt drömjobb är fast inte på vilken arbetsplats. Drömjobbet för mig är en arbetsplats där många kulturer kan ”samsas”, antingen med personalen eller med arbetets art, helst en kombination av båda. Mina arbetsuppgifter skall innehålla dels det rent administrativa, ekonomin och så kontakten med människor på bla de språk jag kan. Var finns det ett sådant jobb tro. Jag sökte ett på Adoptionscentrum, fast sökte är fel för tiden hade redan gått ut men jag hörde mig iaf för.
Nu måste jag i säng
innan magen sprängs. Åt för mycket av min hemlagade köttsoppa och resultatet bidde magkatarr. Nu har jag tagit Novalucid och skall borsta ”tanden” så natti och sov gott, jag skall iaf försöka.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.