Så var första ”arbetsdagen” avklarad!

Jag vet inte om jag vill kalla det för arbetsdag precis men på jobbet var jag iaf, hela 1,5 timmar 🙂 Golven i kontorsutrymmena håller på att kaklas så det gick inte att vara där. Gjorde iordning momsrapporten för juni, pratade och bestämde om hur det skulle bli i morgon golven är klara. Får se om ”chefen” ringer mig som överenskommet eller om han glömmer bort så jag får ringa själv. I morgon skall jag iaf lära mig lite om vad materialet är, vad alla sakerna heter och lite kring tillverkningen av produkterna som säljs.
Dagens bästa är iaf KA, igen!
Han har gjort det igen. Ringde på ett jobb, som han blev tipsad av från AF, i morse och skulle komma dit klockan 15. Gissa vem som hade jobb när han gick därifrån?! Jo, Kallemannen hade jobb och börjar där på tisdag (måndag är en röd dag). Det är arbete 2 långa dagar i veckan, måndagar och tisdagar. Antal timmar = 50%´s tjänst så nu är han uppe i totalt 75% i timmar. Återstår bara en liten del till så är han uppe i full tid. Detta jobb är ”bara” under sommaren (31 augusti), eventuellt tom 31 oktober. Stora möjligheter till fulltid till hösten så det blir nog väldigt bra allting.
Jag frågade vad lönen blev och det hade han inte ens frågat efter. Det är Kallemannen i ett nötskal :D. Han ringde och frågade så nu vet vi.
Vi tog våra inga pengar
och firade med en matbit ute i solen, skålade i läsk och det känns väldigt bra. Ett orosmoln återstår dock och det är det tyngsta och faktiskt också det viktigaste men det visar sig med tiden. Vi har åtminstone kohandlingsvapen till hands nu så vi kanske har en chans ändå.
Kort om mycket och litet på samma gång. Tills en annan dag!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.