Så har KA cyklat iväg

med en riktig cykelhjälm på huvudet och inte den egenhändigt konstruerade som finns i Gökalbumet. En del är … mer än andra 😉 och vi trivs med det.
Jag begriper mig inte på många saker
och världen är full av märkligheter, ondska och annat som sker precis utanför. Jag läser alltid nättidningar och det är grymheter på grymheter som oftast drabbar enskilda och utförs av enskilda. Detta är väl ett undantag i sig för det bestäms av myndighetspersoner. Nu händer det många, i mina ögon, sjuka saker utförda av just myndighetspersoner men att med berått mod sakta ta död på människors livslust förstår jag inte. Gamla har också rätt till sina relationer och ett värdigt liv på ålderns höst.
Vårt webhotell,
Comnix håller på att uppgradera både det ena och det andra och äntligen skall dom lägga till Image Magick som är en fascinerande och relativt enkel komponent som gör att fotohantering på webben blir betydligt enklare. I bästa fall kommer det att fungera på tisdag. En annan bra sak om webhotellet, jag trodde att man inte fick mer än 30 mb som privatperson men det är fel, utrymmet är i princip obegränstat. Rätt märkligt i dagens webhotellsdjungel, ett bra och fungerande webhotell för 750:- per år och då har vi 30 mb och sql. Får se om vi kommer att kunna och sedan behöva (det märker vi närmare september) större, det finns ff plats kvar.
Klockan rusar när det är roligt
så jag får väl sätta igång det vanliga som skall göras på morgnarna. Ni som har semester får ha en underbar sådan, vi som jobbar och inte får någon semester får ha det bra också. Jag skall försöka iaf. En sak som är lite märklig, inte en enda intervju har jag blivit kallad till trots ett bra personligt brev och en väldigt tydlig och också erfarenhetsrik CV. Undra av vilka anledningar det blir så? Ja, jag klarar mig som det är nu men söker ihärdigt vidare fast annonserna har minskat i omfattning men så är det semestertider.
Ciao!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.