Två nyheter har vi varit med om idag!

Den ena var ”bara” min då. Testade för första och också sista gången ”sur” glass. Inte sur i sig men ändå sur glass. Yoghurtglass är inte gott, det ser bara så ut. Lite besviken blev jag men det var bara glass och nu vet jag iaf vad det smakar.
Den andra saken som var ny var lite mer sorglig. KA stod och kikade på ett par billiga vindbyxeliknande byxor. Jag står med ryggen mot väggen till den affären som sålde byxorna (klädstången stod utanför affären). Jag märker inte mycket men så hör jag en röst som frågar vilka som är snyggast. Vänder mig om och frågar personen om det var mig han frågade och då svarade han något grymtligt. Jag börjar vända mig mot KA igen och då djävlar snor han ett par byxor. Killen började sakta gå därifrån och jag rusar in i affären och påpekar detta för butiksägaren som rusar efter killen. KA och jag väntar för det var ingen annan personal inne i affären och vem som helst kunde ha snott vad som helst.
Det lustiga i kråksången var att när butiksägaren närmade sig killen snor han en CD från Mix skivor. Killen får då följa med tillbaks vare sig han vill eller ej. Jag får en av dom andra butikerna att ringa efter väktare för tjuven vill inte stanna kvar alls. Tjuven försöker dra därifrån och KA ställer sig ivägen så att killen far i backen och då måste bytiksägaren hålla fast honom med hjälp av grepp i tjuvens kläder. Väktarna tar lång tid på sig men en kund som finns där i närheten är väktare enligt hans fru så den killen blir störd på toa av frun så att butiksinnehavaren kan få mer handgriplig hjälp.
Det löste sig till slut och vi fick vänta tills polisen kom för att lämna vittnesmål och innan det så fick vi förklara vad som hände minst 5 gånger till ena väktaren.
Det slutade lugnt men vi missade en viktig sak och det var ett födelsedagskort till en blivande 15 åring i morgon. Syrrans äldsta fyller 15 och meningen var att han skulle få sitt presentbidrag (pengar som bidrag till en hjälm) på födelsedagen och inte efteråt men pga av detta så hann vi inte med Posten.
Jo, jag har druckit vatten, massor
av den varan idag. Jag fick också springa en hel del på dass tack vare det. Antingen får jag väl välja huvudvärk eller frekventa toabesök. Fast nu tänker jag ge mig för idag och lägga mig.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.