Synd om mig tycker jag väl liite

men samtidigt så kunde det varit värre. Läkaren sa att det antagligen bara var körteln som är inflammerad och därför har jag fått syrehämmande penicillin som borde ta bort det onda i halsen. Det skumma är att min CRP var perfekt, inga konstiga värden så jag ifrågasatte varför jag skulle ha penicillin. Jag begärde att få vet hur sjutton man kan få infektion utan att ha märkbara CRP värden. Läkaren sa att sådant kunde visst hända och var inte alls ovanligt däremot så skulle detta vara borta inom 14 dagar (fy säger jag då för tom prata gör ont) . En annan är nästan född med halsfluss så mandlar har jag inga sedan dryga 28 år tillbaks.
En annan sak läkaren sa som jag inte tog på det viset är att vid leukemi kan man få inflammerade körtlar bara så där. Det betyder att om detta INTE gått över inom 14 dagars ramen måste dom ta prover på mina körtlar.
Jag har sagt det hela tiden, det är bara skrot med kärringen :D.
Somnade nästan sittande
flera gånger i dag och kanske är det penicillinet som jobbar eller så får jag skylla på den tidiga timmen jag vaknade. Iaf så blir det simpel matlagning, äggröra på smörgås och så har vi köpt jordgubbar som vi tänkte äta till något som kan kallas för efterrätt.
Mannfred gillar förresten också jordgubbar
men bara om dom är sockrade för det är sockret han föredrar. Det märkte jag häromdagen genom mitt kaffedrickande. Jag dricker kaffe på bit och Mannfred har varit väldigt ivrig på att fara in i munnen på mig när jag dricker kaffe men jag har egentligen inte satt det i samband med sockret. I förrgår märktes det att det var sockret, så fort muggen kom fram flög han till mig och snabbt som attan var näbben inne i munnen för att roffa åt sig sockersmulorna.
Nu har jag blajat slut för idag
och kanske fortsätter jag i morgon eller senare. Vill försöka få ihop bra Pridebilder också men det kräver lite ordning och reda i bearbetningen med Photoshop så kanske tar det tid. Alla har inte sagt sitt heller om bilderna jag grejade till så jag känner mig lite osäker till vad jag får och inte men skulle det bli fel så är det bara att säga till.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.