Vi hade besök igår,

Titti och Lina. Gammal vän från Västerås och hennes dotter, lika gammal som Tessan. Det var riktigt roligt och sent blev det. Vi pratade om allt och absolut inget. Tessan och Tommy var med också och Tommy var gullig och inhandlade pizza som vi åt tillsammans. Titti hade med sig plommon från stugan (en stuga som vi hyrde tillsammans innan jag flyttade från Västmanland) och jag åt många och lär få betala det idag ;).
Mannfred ville också vara med
men han var alldeles för hormonstinn så det bidde buren för hans del. Jag ställde buren i köket så han var med hela tiden men ändå. Han var hormonstinn redan när jag kom hem och han blev liksom en minikoloss så fort jag tog ut honom ur buren. Mannfred blir som världens värsta bodybuilder i gökformat. Fjädrarna på benen, låren, ryggen och magen sväller (reser sig) och han ser riktigt biffig ut. Då är det dags för ”akta det som kommer i vägen för näbben”.
Det är tråkigt nog bara att klippa hans vingfjädrar igen 🙁 för annars blir han vidrig och attackerar mig. Det är så det är med gökar dom har brunstperioder dom också. Jag fick ett rejält bett i pekfingret när jag skulle bjuda in lille herrn till både pizzan och fikat. Lite tråkigt för det tar så lång tid innan hans fjädrar växer ut igen men nöden har ingen lag. Vi fick klippa förra sommaren när vi kom hem från semestern hos Hallänningarna och fjädrarna har inte ens vuxit ut helt igen tills nu fast han flyger som en gud ändå. KA får frisera för jag kan inte vara i hans direkta närhet just nu utan blodflöde.
Det kom ett mail
i går som kanske är gammalt nytt men kul ändå. Jag har sett andra varianter på samma tema. Att maila det vidare är nästan som riktig virusspridning så det låter jag bli. Läsbart är det här.
Kom igen nu Wesenlund
gör dig klar tänker jag men ändå sitter jag här och häckar. Men jag får väl lägga av med datorerandet tills senare idag eller så.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.