(del2) Nästan mord var inte svårt för

för ca 25 minuter sedan men som tur var satt jag stilla kvar och sa; ”åk innan Stoffe också blir arg för att du kommer sent”. KA har raderat hela min gamla hårddisk och det inkluderar alla mina filer, mappar och annat viktigt som jag sparat och ville ha kvar, samt en del jag behövde ha kvar.

Just nu har kroppen slappnat av och jag har nästan ont i kroppen av att jag blev så arg. Det tog ett tag innan jag förstod vad han gjort och det var bra för mig iaf för annars hade jag väl fått hjärnblödning. Det var så här att min dator som bara strulade och frös blev stående och jag hade inte fört över alla saker som var viktiga för mig men det skulle göras så småningom. Utan att jag visste det tog KA den hårddisken och installerade i sin dator eftersom hans filmer började ta stor plats. Det han inte gjorde var att rädda mina filer och mappar men om det visste jag inget och tydligen inte han själv heller. KA menar att det inte fanns några filer och mappar där så han formaterade om den då när han satte in den i sin. I den formateringen har mina saker försvunnit och är nu ersatt av alla filmer, filer, musik och annat kuligt.

Idag tyckte han att jag skulle få min gamla hårddisk och också då bättre plats i denna dator. Glada och ivriga var vi båda och när nygamla hårddisken väl satt i och jag klickde på den och ser att den är på 2 GB (en extradisk jag hade för bokföringsbackuper på firman) insåg jag vad min älskade man hade gjort. Innan jag egentligen begrep att alla mina saker var defintivt borta så jag hann jag tom skratta åt att det inte gick riktigt som det var tänkt med min nygamla hårddisk. Nu har jag en olycklig man som kom för sent på vägen för att plocka upp sonen till deras gemensamma Ju-juitsu (hur det nu stavas) träning.

Ringde KA innan träningen började
bara så att jag vet att han är okej. Jag tror att han blev lika chockad som jag blev chockad fast vi reagerade olika. Jo, det saknas en hel del viktiga saker men vi lever och det är viktigare. Vi har ett liv och det är bra mycket viktigare. KA blev glad att jag ringde och vi skrattade åt Alzheimer light, vad annat går att göra? Nu kan jag säga det för nu har det snart hunnit gå 45 minuter.

Nu skall jag ta en kaffe och rulla några giftpinnar och glo en stund på tv´n. Halsen är sårig och hes men det går väl över så småningom. Om jag orkar skall jag skriva om något roligare som hände under min arbetsdag.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.