En ny arbetsdag

Jag känner mig nästan lite ovan för det är en vecka sedan sist. Det hade varit roligare med semester men detta gick det med. Helgen bara försvann och inte ett vettigt någe gjorde jag på hela helgen, jo jag vattnade blommorna.
Just nu är våra fönster
väldigt fuktiga på utsidan, det sre nästan ut som om det hade varit frost i natt men det tror jag inte riktigt. Solen skiner och löven har börjat bli lite höstlika i färgerna. Det märks på katterna också, särskilt Gubben, som kommer in på kvällen och inte stannar ute och njuter av somarvärmen.
Tänk om, tänk om
är tankar som snurrar och om då blir det en bra höst. Den är kort och bara dryga 3 månader kvar till jul så tänk om… Ja inte lätt men så är det och tankarna dom far lite så där. Vi får se vad tider har i sitt sköte för visst tror vi att det borde gå vägen men vi måste ändå tänka det osannolika för det finns en väg åt det hållet också.
Jag vill, vi vill komma ur detta ingenting om något och kunna våga sikta mot det som vi så hett önskar. En sak är säker och det är att vi har verkligen gjort rätt för oss på vägen så kanske, kanske kan det vara en liten ”förmån” när det blir så dags.
Lyckades väcka fröken
som inte skall börja förrän 15 tiden så det var kanske inte så lyckat. Hon blev iaf inte sur utan konstaterade att hon redan var vaken. Fröken imponerar på hela familjen, ja alla utom sambon men han vet inte egentligen vilken kamp det varit. Han har hört, fått det förklarat för sig och även faktiskt märkt en hel del men att förstå det är svårt när man inte genomlevt det själv.
Förresten så har jag använt
min Cherhatt i helgen när vi ätit. Den är ett effektivt bajsskydd mot Mannfred när maten är färdigäten. Mannfred sitter gärna på sin sittmojäng och äter men när maten är färdigäten så är det mitt hår som blir nästa sittpunkt. Vi har iof försökt träna herrn på att sitta på KA´s huvud men det är lite halkigt, undra varför? 😉
Ut i solen nu och till jobbet!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.