Jaha, då är det så här

att oavsett vad så tas det som är övervärde på – ALLTID! Det var dagens sanna och verkliga besked. Finns det ett övervärde så tas det som det är övervärde på oavsett ambitionerna från dom skuldsatta att betala för sig. Så är det och ingen pardon finns. Kanske, kanske finns det en möjlighet om vi grejar någon form av pant på det som är övervärde för då finns det inget övervärde att ta.
Usch och fy säger jag som sitter här på mitt jobb med kortslutning i hjärnan och KA han ringer för att ta reda på vad som kan gå att göra och vad som inte går att göra. Ingenting är där ännu så vi har lite tid. Samtalet i dag var mer det som vi tänkt göra ett par veckor, ta reda på hur landet ligger egentligen. Hur landet ligger fick vi besked om med besked även om det var lite inofficiellt.
Vi får se vad som händer och fötter för nu börjar det brådska för när som helst är det som snart tagit över 4 månader klart.
Mitt i allt så tänker jag på pappa
mitt i röran. Korkat för han har valt för 4 år sedan hur han vil ha det så varför bry sig. Det hade varit enklare om han inte fanns för då fanns det inget verkligt att grunna över.
Skit samma, jag måste jobba nu. Här är det momsrapporter, listor och röra i övrigt och fryser gör jag men det går nog över. Jag kan alltid gå ut och röka för solen skiner och den värmer. Skit också!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.