Sorg och glädje

är ofta ledsagade av varandra även om det kan vara på olika sätt. Känns nästan makabert vad som blivit av september månad men det finns dagar som är glädjefyllda och dom får inte glömmas bort.
Stort grattis på födelsedagen
Bella. Vi önskar dig en fin dag med mycket mys och pys.
Mina tankar går till alla som mist en anhörig i någon form och jag tänker särskilt på Tuija, Tilda och Adrian idag.
Matias ge din mamma styrka, styrka att orka en dag till och en dag till.
Att känna meningslöshet
händer ofta och av olika orsaker. Dagen känns fadd och där fins en sur eftersmak av alla makabra mord som vi fick vi veta under gårdagen. 5 årig flicka knivmörad av sjuk person, försvunna 16 åringen hittad mördad och mordet på Anna Lindh. I natt har det även brunnit och människor har fått sätta livet till. Då undrar jag lite vad är viktigt? Vad är det väsentliga här i livet?
Vad som är viktigt är alltid olika och skiljer sig från person till person. Just nu gäller ett litet löjligt papper som inte i sig spelar någon roll för andra men väl för oss. Inga lösningar i sikte finns där då det finns bostadsbidrag, det finns studielån, det finns hög ålder, det finns… och allt det som finns gör att vi förlorar det enda vi egentligen har.
Humöret upp och ner och allt bara rasar men vi lever. Är kanske just det det väsentliga i sammanhanget? Spelar annat egentligen ingen roll? Jo visst spelar annat roll, en oerhörd roll men vi får försöka se saker på annat vis hur nu det skall gå till.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.