Vissa saker tro jag mig aldrig kunna

ändra på. En av dessa saker är att få KA att äta vitlök. Jag menar att inte ens lite i maten är något herrn äter. Inte ens att vitlöken är bra för hälsan gör någon skillnad. Jag gillar vitlök och tycker det är synd att KA är så emot det. Jag såg denna artikel i Aftonbladet i går och tänkte att den kanske kunde få honom att försöka men – icke! Majonnäs är något KA äter idag och curry och det vägrade han förr och jag misstänker starkt att efter snart 12 år så är det där med vitlök totalkört för hans del. Jag har en sak som jag totalvägrar att äta och det är messmör, kräks nästan av tanken. Har råkat fått det på fingrarna när jag gjort smörgåsar åt KA med det på.
Grejen är att vi har olika tycken, olika smak, olika sätt att göra saker, att tycka saker osv och det är inget hinder i en relation. Nu tog jag exempel i matväg men det kan gälla helt andra saker än mat. Mat är enklare för jag tror inte någon (få isf) inte respekterar sin partner pga av matpreferenser. Det borde även gälla annat och i sak är det lika enkelt – respekt för andra.
Rörigt på jobbet
och inte lär det bli bättre idag. En dator och två som måste använda datorn som arbetsredskap. En som skall använda Auto Cad för att iordningställa saker inför mässan som börjar på torsdag. En som skall göra iordning inbjudningar, prislistor och övrigt pappersmaterial. Det fungerar inte riktigt så men, men. Auto Cad användaren är en tillfällig sak, ena delägarens fru som är arkitekt. Det hjälper inte mig riktigt men vi får se vad dagen har i sitt sköte och hur det skall gå att förena.
Jag var ute och plockade blommor med ett litet barn under tiden jag gjorde ingenting. Det blev många blommor och av dessa gjorde vi lite kollage med limstift. Lillflickan blev iaf glad för hon fick något att göra.
Nu har jag att göra
så vi får väl se vad som händer och fötter. Det har börjat blåsa väldigt fast storm kan jag inte kalla det för. Höstvindar med lite mer kraft i kanske. Mörkt har det börjat bli också.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.