Det finns nötter och så finns det nötter

och mången gång undrar jag vad som finns där uppe i centret för kunskap. Märkligt nog så fascineras jag av dumhet och enkelspårighet även om jag ibland skakar på huvudet av förundran.
Det kom ett reklamerbjudande
från Silja Line där vi kan använda poäng som delbetalning på en kryssning. Vi har 12 poäng och resan vi vill göra kostar 8 poäng plus 140:- Det är en 40 timmars kryssning till Helsingfors i Promenade hytt avresa söndag – onsdag. Får se om jag får fingrarna ur och bokar en sådan kryssning. Jag skall också vara ledig när mamma fyller 60 så jag vet inte hur vi skall få ihop det men lösa det skall jag. Det hade varit mysigt att ha en Commodore men plånboken är skral så det går inte.
Jag läste lite bok igår
men mest fördrev jag tiden med att försöka hitta fel orsakat av någon på jobbet. Datorn ville inte skriva ut, inte scanna, inte göra egentligen någonting förutom viss surfning. Testa, starta om, testa ny grej och starta om men till ingen nytta. Undra sa flundra om någon av herrarna ”råkat” öppna något med virus i trots både antivirus och brandvägg.
En annan sak på jobbet är att det är lite svårt att assistera kunder när jag får dumma svar vid viktiga samtal till mässområdet. Jag kan för lite får jag till svar och så har dom inte tid för där finns kunder. I sak tycker dom också att jag skall skicka dit alla presumtiva kunder som vill köpa nu. Jag skulle aldrig sätta mig i bilen och betala inträde för att få information om en produkt jag gärna vill ha med mig hem. Inte heller skulle jag göra det med tanke på att företaget är på ena sidan stan och mässan den andra. Då hade det varit bättre om firman var stängd tills mässan var över, med hänvisning till mässan såklart på ytterdörren.
Jag var arg och arg när KA kom och hämtade mig. Till råga på allt tappade jag den ena bärbara telefonen i toalettstolen. Den satt på min ficka. Kanske fungerar den idag efter att den har stått på tork. Jag lär väl märka det om inte annat.
En sak är positiv
med dom katastrofala våldsdåd som skett under den senaste tiden. Psykvården har uppmärksammats och åtgärder skall sättas in. Lite sent med tanke på händelserna men bättre sent än aldrig.
Vädret är trist
och det är mulet, det blåder och graderna är få, 13 stycken. Det märks för snart är det dags för sockor på fötterna och värmeelemänt för uppvärmning av täcket. När jag var yngre frös jag aldrig men nu har jag börjat frysa väldigt. Ålder är vishet och tydligen också kyla 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.