Mediacirkusen har inte antagit

samma proportioner ännu vad gäller gripandet av den nye misstänkte för mordet på Anna Lindh. Jag hoppas att dom besinnar sig. Det hjälper inte att INTE skriva ut hans namn för alla snaskiga och i sammanhanget oväsentliga uppgifter kan förstöra alla hans chanser till ett normalt liv. Det spelar ingen roll om en person är aldrig så hemsk, otäck eller duktig. Ingen har rätten att dra en person i smutsen som det faktiskt gjorts av media.
Väntans tider
måste vara det som gör att ingenting riktigt blir som det borde. Sömnen, orken och energin. Jag önskar så att denna eviga väntan kunde vara över så vi åtminstone visste åt vilket håll saker går. Garderingar och halvgarderingar garanterar inget.
Solokvist blir jag i dagarna
tills mässan är över. Solo på jobbet, inte hemma. Jag jobbar 1 timme längre under denna tid så att om någon kommer och vill köpa eller veta något så finns det någon där. Idag tar jag med mig en bok så jag har något vettigt att göra när det jobb som är är klart.
KA åker med mig och fröken också. Dom skall handla på Willys i Barkarby. Fröken skall göra månadens inköp, stackars KA vilken tid det kommer att ta ;).
See ya!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.