Träning är livsfarlig

och KA´s fot bekräftar det jag alltid hävdat. Han kan knappt gå på den. Det var en olycklig fotplacering av en nybörjare som nu har satt KA´s fot ur spel. Jag tycker han skall gå till läkare för att eventuellt behöva röntga men det vill inte han.
Det var en lite ”rolig” sak igår
som hände på jobbet. Hände och hände, det sades till mig fast jag trodde det bara var rent skämt. En man som är ordförande i en stor förening och som också har en anknytning till en resebyrå vill att jag skall hjälpa till/jobba åt föreningen och eller resebyrån. Varför han vill det är för att jag alltid är väldigt serviceminded när han och andra kommer till mitt jobb oavsett deras besökssyften.
Detta tog jag som ett rent skämt för vi stod ute och skrattade åt både det ena och det andra galna här i världen. Den mannen som sagt detta var inte närvarande heller. Däremot så sades det sedan att han varit där 3 gånger förra veckan och att mannen i fråga menar allvar.
Då blev det inte riktigt lika roligt längre även om det är roligt att vara uppskattad för ens kunnande och attityd mot andra. Jo jag skall jobba med naturstenföretaget men där finns tid över och… Vi får se för inget är klart med något alls om något.
Till arbetet om en stund iaf!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.