Orken tryter och lusten likaså

men så är det mellan varven. Inte får jag allt att fungera iom subdomänen heller så jag blir bara sur och less. Jag skall göra om sidor, bl.a den med länkar på (mina egna) men det liksom blir bara ytterliggare ett måste som inte görs. Det är inga livsviktiga måsten men tidigare var det rena nöjet som inte alls är ett nöje längre. Jag undrar om jag skall ta bort den förbenade subdomänen och lägga allt där det fanns innan, vi får se. Det är inget som någon har märkt för alla hamnar automatiskt på rätt sidor under subdomänen istället. Perfekt med ”redirect” funktionen i htaccess.
På jobbfronten intet nytt
heller och jobben blir faktiskt färre och färre att söka via Platsbanken. En till sak som bara känns jobbig, reflektionen kring psykologin som skall vara färdigt i morgon och som jag inte ens har slängt ett öga på. Suckar på mig själv gör jag en hel del men det går väl över. Jag vill veta nu så att jag får någon sorts ro och får tillbaks mig själv.
Vi har just ätit mat
och innan det så var vi på besök hos Anneli och Sofia. Det blev några kort tagna och KA håller på med dessa så kanske det blir något att kika på senare. Tessan och hennes kusin Daniel var med. Sofia har haft feber i dagarna 3 men är nu på bättringsvägen vilket inte alls gjorde något idag. En så lugn och trygg liten fröken så det är helt otroligt. Jag tror att Anneli och Jocke får igen det när hon blir större, så där en 12 – 13 år eller något ditåt.
Förresten så blev lägenheten
färdigstädad och tom en del möbler polerade med möbelpolish. En del trämöbler behöver det, särskilt gamla klockor som KA har och gamla afrikaprylar som jag hade med mig.
Nu skall jag och KA dricka lite kaffe och jag skall ta en cigg. Till ett annat tillfälle.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.