En lång men kul dag är slut

och snart dags att krypa ner i sängen. Inget särskilt är gjort egentligen förutom en massa larv och bara vanliga skämt mellan KA och mig. Nu under sena eftermiddagen och kvällen har jag gjort om hela Gökalbumet med annan layout och också ändrat den till en annan plats. Kanske skall den hamna på en annan plats igen men vi har inte bestämt oss ännu. Det blir isf under en subdomän men det lär vi märka lite senare.
Jag har försökt implementera php funktioner på albumsidan men det vill sig inte trots att sidorna iaf slutar på php där. Jag blir väl kompis med scripten till slut men jag gillar inte att det tar så långt tid innan jag får till det.
Mannfred har inte varit riktigt
klok på människovis idag men säkert på gökviset. Burarrest flera gånger och så lika tokig på direkten. Det är ren och skär livsglädje in absurdum för oss men inte för dom.
Middag
blev inget av för vi liksom glömde bort men en rejäl frukost blev det. Tessan var nere men det bidde inget annat än diskussioner och dumheter och usla är vi som aldrig ställer upp. Ibland undrar jag om det är ett litet barn eller en mindre vuxen.
Livet är inte lätt alla gånger, that´s life.
-3 grader och sol
var det stora delar av dagen idag. Katterna tycker att det är väldigt kallt ute för det är snabba vändor ut och så in igen. Fisktjuvar är dom också. Idag satt Maja vid kastrullen med den kokta fisken och fiskade ur kastrullen för att få tag på fiskbitar. Det är fotat också men bakgrunden kanske blev aningen för mörk. Det är iaf huvudet som går neråt i kastrullen, här.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.