Papper, papper och papper!

Trots att jag nu officiellt är arbetslös så är det massor att fixa och dona med, särskilt alla handlingar till A-kassan. Har jag fyllt i allt rätt, saknas det något, kan jag ha missförstått och svarat fel, osv, osv? HTF betalar också ut 1 gång per månad och oktobers datumr är idag och nästa utbetalningstillfälle är ungefär samma tid nästa månad. Gissa om vi kommer att vara rika en tid framåt. Våra gömmor (vi försökte spara till nöd och detta är nöd så…) tar definitivt helt slut och mer därtill. Allt löser sig alltid med tiden. Jag skall även ha min semesterersättning men jag är inte så säker på att det jag får det när jag skall ha det.
Jag har skrivit det förr
och gör det igen, träning är farlig och orsakar skador. KA har ont på andra foten än förra gången och aningen svårt med gången. Jag säger bara det träning är ohälsosam åtminstone om man som jag är lat så är alla skäl till att inte träna bra, eller hur?!
Ett krafthandtag skall göras
här hemma idag. Ingen av oss förstår hur det kan bli så rörigt när det bara är vi två. Rörigt är fel ord, skräpigt är närmare sanningen. Antagligen är det våra kära pälsbollar som är främsta orsaken.
Får se hur långt vi har kommit när det är dags för KA att gå ut med sin ena brukare.
Väderläget är snö på marken och -4 grader, solen är inte särskilt pigg nu men kanske under dagen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.