(del 2) Gratta på namnsdagen

och önska en låt eller fler kanske är möjligt. Jag har spammat ner Tobbes gästbok så kanske kan någon annan fortsätta 😉 Får se om jag lyckats med mina mutor även om det är osannolikt.
Ännu en osannolik sak
är att det faktiskt lyser i våra fönster (1 åtminstone) och dom där som man skall elda är framme både i kök och vardagsrum. Lite skillnad mot andra år när vi varit glada om dom ens kommit upp före jul. Vi aktar både gök och tisse för eld är farligt och Mannfred flyger gärna omkring och katterna närmar sig gärna. En gång brann det i Kittys päls men vi var snabba så det blev inte värre än en stank av bränt katthår. *isch* vilken lukt. Här lämnas inga ljus obevakade inte, särskilt inte efter branden när hela Tessans hem försvann upp i rök.
Veckan som kommer
är svettig mot för vad vi är vana vid den senaste tiden. Inne i stan senast klockan 09:00 och dessförinnan sitta i bilkö bra länge och sedan köa minst lika länge på vägen hem. Tänk att dryga 3 mil kan vara så evighetslånga ibland. När man åker vid ”icke kötider” tar det ca 30 – 40 minuter in. Vi skall montera affischerna, dvs plastfickorna KA tejpat skall på affischerna. Känns faktiskt roligt att åka tillsammans igen, lite som innan.
G´natt och sov gott och glöm inte släcka ljusen

Bookmark the permalink.

Comments are closed.