Grodspel (Jack Vegas) och jag

går faktiskt bra ihop. Det gjorde det ikväll också. Vi skulle bara handla lite i Jakobsberg och så i med en liten peng i automaten och så vann vi 1,100 plus lite till. Vi gjorde oss själva en liten stor tjänst och åt middag för delar av pengarna och kvällen slutade på plus. Tom böckerna jag köpte innan betalade sig av vinsten och lite annat. KA vann faktiskt över 400 och jag resten. Nöjd är bara förnamnet.

Här klistras det dubbelhäftande
tejp på plastfickor till en f.d kund så hela köket och hallen ser ut som ett smärre soprum. Jag skall röja upp så att det är fint tills första advent och att vi för en gångs skull får upp adventstakarna innan julafton är här :). Hela nästa vecka skall KA och jag montera dessa plastfickor på Connex tidtabeller så åker du i Tunnelbanan kan du tänka på oss för det är vi som gjort alla. Nästan 7000 med plastfickor med två tejpremsor på varje. KA är duktig och tur är väl det.

KA har det bra med jobb också, 3 olika gruppbostäder där han skall jobba på timmar kommer nog att bli många timmar där plus ledsageriet. Vi får väl se hur det blir till jul, dvs hur mycket vi kommer att ses om det blir att tex jobba sovande natt där. Usch, jag vill inte sova ensam men kommer att få träna. Redan under nästa vecka skall KA ha introduktion där ena passet sträcker sig över (15:00 ena dagen till 10:00 nästa dag) 19 timmar. Det låter kanske kanoonbra men det är utan lön vid sovande tiden, dvs 6,5 timmar (23,00 – 05,30) av dessa om det inte behövs assisteras under natten.

Tänk vad härligt
det är med jobbmöjligheter och stolt är jag över Jonsson, KA Russell, Centrifug, Bakaxel, Kamaxel, Kallemannen eller vad han/jag nu kallar sig/honom. På min jobbfront ser det verkligen segt ut och jag undrar vart alla jobb som är passande för mig finns.

Jag håller mig ff aningen ”undan” för det känns mindre ivägen på det viset. Jag vaknar till mellan varven men det går fort över. Försöker att ta det lilla lugna och inte varken vänta mig, förvänta mig, tro eller annat utan tar saker bara som dom blir. Upplever att jag backat en hel del i mitt eget jag just nu men jag vet att det går över och jag kommer igen tror jag. På sätt och vis kan det faktiskt vara bra för mig för då kanske jag inte stormar på som ett litet ånglok/ångvält beroende nu på vem som tycker.

Inget annat nytt under solen
har skett utan vi väntar, väntar och väntar och snart är det jul. Mina syskon fyller år på måndag, tänk nästa år blir dom 40 eller 80 år tillsammans.

Vädret har varit grått, blött och dimmigt.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.