Första natten helt solo

visst låter det som att men det är inte bara låt det är stort för vi har bara varit ifrån varandra tror jag det är 3 eller 4 nätter under alla vår år tillsammans och nu bara ramlar det in ensamma nätter nästan på raken. Det gick bra, var faktiskt lite rädd att min gamla mörkrädsla skulle göra sig påmind men det gjorde den inte.
KA stackarn är
helt slut men glad och nöjd. Han hade dryga 4 timmar på sig mellan passen idag men det kortades ner av att nycklarna till bilen satt kvar i bilen så han fick åka kommunalt hem och kom hem ca 12:30 och måste åka igen 14:30. Vi fikade ihop och åt något brunchliknande och hann faktiskt prata med varandra.
Han slutar i morgon klockan 10:00 och skall pået igen klockan 16 men då bara till 20:00. Det blir bra och till råga på allt blir det natt på julafton också. Det gör inget för den som blir glad då är en småbarnsmamma som annars hade fått jobba. Det är bara en boende där som får komma med hem tills det är dags för kvällen då KA och boenden åker dit och sover.
Det bara liksom ramlar på allt och nu är det bara 7 dagar kvar till jul. Hemmet ser ut som ett bombat skithus och jag får inte många knop gjorda men det blir bättre snart har jag tänkt :). Jag kan iaf önska det om mig själv.
Anneli och Sofia kommer en sväng i morgon mellan KA´s pass och tills dess hade jag faktiskt tänkt att hemmet skulle se något sånär representativt ut.
Inlämningsuppgiften
har jag lämnat ifrån mig men jag är inte nöjd men det blev inte bättre än det blev. Kände det som att jag skrev om samma sak hela tiden så det blev bara pannkaka. Jag har inte fått veta resultatet ännu men i huvudsak så var det inte för chansen att få MVG jag gick utan för att lära mig mer så jag är nöjd vad det än blir.
Hoppas också på att kunna gå Psykologi B senare under våren också. Vi får se vad som händer eller fötter. Nu har ju Regeringen planer på att satsa på att få ut 30.000 till i arbete och därigenom kommer ca 15.000 ges möjlighet till utbildning. Kanske finns där något för mig. Jobben är få, hittills i dag på AMV´s Platsbank är det 1 sida med jobb för hela Stockholms Län, vilken dröm :(. Hela 15 jobb och det är ALLA jobb hittills idag.
Skall upp med fröken till AF
för att skriva in det som behövs. Får se vad som häner och fötter där, vi är här men mer kan vi inte göra just nu. Bissy och Siv är ett stort mentalt steg att ta för dom kan inte flytta med och vi kan inte heller. Vi får se vad som sker. Vi kan heller inte påverka något, bara stötta. Jag gör allt jag kan för att inte lägga in mina tyckanden men det är lätt att säga när saker liksom bara spårar ur, då är det nära till hands med både det ena och det andra.
En rätt så rolig sak
tycker iaf jag och det är att Gökboet.nu nu haft över 50,000 besökare. Vem den 50:e´var har jag ingen aning om men roligt är det. Det är tyvärr varken min eller KA´s sida som drar mest utan det är Gökboets länkgajd och dom senaste dagarna min julgodissida. Skoj är det ändå, vi började ju januari 2001 med egentligen ingenting. Lite fånigt kanske.
Nu åter till det jag skall greja med. Till later!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.