Sigtuna marknad

blev av och trevligt var det. Lite klappar blev inköpta, bl.a. ett underbart par med skinntossor till fröken Sofia. Bild kommer under dagen. Storlek 19-20, wow det var många år sedan.

En annan bild kommer också under dagen. När vi kom hem igår var KA helt slut, knappt sovit natten innan. Han lade sig och vilade lite och Mannfred flög dit och satte sig på KA´s huvud. Där sov Mannfred samtidigt när KA snusade så gott och jag vara ju tvungen att ta kort. Lite suddigt blev det eftersom jag inte kunde ställa in skärpan eftersom det var mörkt. Väldigt gulliga är herrarna, den ena på huvudet och den andra på huvudet. Knäppt? nej KA har huvudet på kudden 😉

Vi fikade på Tant Brun
vilket var väldigt mysigt. Öppen spis med levande brasa och trevliga glada människor. KA´s brukare hade lite bråttomt bara så när hon fikat klart var det bara att kasta i sig det egna fikat men det gick det också. Jo min julklapp köptes igår, jag har önskat mig en vetekudde och jag fick två, bra va! Även om det inte var julafton igår så togs klappen i bruk, det var så varmt och skönt och KA slapp frysa av mina kalla fötter 😉

Skönt att INTE
måsta vara ute och åka idag för det är inte ett roligt väglag och som lite pålägg blåser det rätt rejält ute, 10 sekundmeter. Här hemma borde vi behöva lite storm så att något blir färdigt. Antar att jag får lite mer rotation nu när KA är hemma i 2 hela dagar. Lite jul blir det här hemma på julafton och fröken med eventuell ”sambo” (jag har andra namn men tiger istället) så mat skall inhandlas men det är nära till Coop Forum.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.