Nytt år med oskrivna blad

och allt kan hända. Någonstans så är det i grunden ”bara” att bestämma sig för vad som är målet och sedan göra det som går för att kunna nå målet. Spännande, osäkert och lite ”vi får se vad som händer” är nog vad detta år har som uppgift. Vi får ta saker vartefter dom blir sas och därifrån göra det som går.
KA har just
åkt till jobbet. Vi kom i säng pigga i huvudet och var faktiskt vakna och uppe när 12 slaget blev av. Vi skålade i must och must är gott. Champagne har jag aldrig tyckt om smaken av men mousserande vin är smarrigt ibland.
Vår goda efterrätt
blev inte så mycket av för Herr Jonsson lurade mig om glassen. Han hävdade bestämt att vi hade vaniljglass i frysen och det trodde inte jag men vi köpte ingen eftersom han var så säker. KA är inte den som är den så visst blev det varma hjortron men inte med vaniljglass för det vi hade var jordgubbssorbet och han åt röran men jag höll mig till sorbet. Mix i kvadrat men det är Kallemannens stil lite, allt går och det som inte går det går det också med glimten i ögat.
Jo, vår fritös
finns inte mer heller. Jag skulle koka upp Martins fisk och satte på fel platta. Som tur var är den plattan lite sprucken så den tar tid på sig att bli het men varm blev den och smälte fritösens botten en aning. Fritösen är numera brandfarlig så i sopen skall den idag. Vi fick våra friterade pommes frites för det gjordes innan Martins fisk.
Här snöar det igen
och vinterlandskapet är otroligt vackert. Aningen fuktigt ute så det vita ser så frostigt och fint ut. Halt är det och det märkte fröken av i går. Hon halkade och slog sig på väg till jobbet så jag skjutsade eftersom hon låg där i snön när bussen for förbi.
Till later!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.