Tänk så allt kan bli

och sedan bli rätt så bra också. Vilken vecka dom senaste dagarna har varit. Rent kaotiska och alldeles omvälvande på flera olika plan. Jag hade lagom sansat mig (jo, jag kan det) tills igår. Konstigt men jag tog inte riktigt in det även om jag skrev det fast sedan på senare eftermiddag blev jag alldeles dödstrött och satt och nickade till i stolen.
Så många saker
jag måste ha klart innan måndag. Det är bokföring samt bokslut åt ett företag, bokslut åt TT, röjt både här och där och en hel del fler saker. Det kommer att bli annorlunda iaf och det första är ett månadskort för kommunala transportvägar. Det blir både buss härifrån, pendeltåg och så en promenad från Centralen.
Det kanske märkligaste av allt på måndag att sedan dröjer det 4 dagar tills jag ser KA igen och DET blir knepigt. Jag jobbar ju dag och han kör 3 nattpass på raken och kommer hem ca 4,5 timmar mitt på dagen varje dag och då är inte jag här. Bra blir det för Mannfred också som slipper vara hemma ensam mer än någon timme och det klarar han hur bra som helst. Mannfred klarar en hel dag också men det är bättre för honom att ha sitt hela hem att rumstera i.
Vädret är knepigt
och vinter vet jag inte om det kan kallas i förhållande till vad det brukar vara. +- några grader, smältande snö även om det här i Kungsängen ff är relativt vitt på marken. Jag kikade nyss och det är +1 och töväder ute. Vildfåglarna blir glada ändå.
Nu skall jag faktiskt ta mig själv i kragen och fortsätta med lite bokslutstransaktioner.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.