Självständig och självständig

är faktiskt helt olika saker även om dom inte är det. Idag kände jag mig väldigt självständig trots att jag är det normalt sett. Men inte på det här viset. KA och jag har gjort allt tillsammans, shopping, matinköp, nöjen osv. Visst han har gjort sådant själv men jag har haft stora behov att inte göra det själv och det i sig är ganska osjälvständigt när jag tänker på det. Fast osjälvständig är jag inte alls när jag tänker efter.
Lite smörja men ändå inte och idag kände jag mig väldigt duktig när jag gick in på Åhléns och kikade runt lite. Jag köpte en hårklämma som kan hålla ordning på mitt långa hår. Sedan knatade jag iväg till Apoteket och hämtade ut lite krämer och sist så gick jag till Axelssons och kikade för där var visst REA. Därifrån gick jag med en kjol som jag själv bestämde att jag kanske kunde passa i. Prova gjorde jag inte för till det var jag för lat. Kjolen är rätt kort men fin och den kostade bara halva priset.
Det där med själv bestämde och själv kikade in är något jag inte gjort på många år. Inte för att jag inte får men det har varit viktigt att höra KA´s åsikt och att han varit med mig i affären. Låter säkert korkat för den oinvigde men det var inte korkat. Vi har levt som ler och långhalm i nästan 10 år och det sätter sina spår.
Vad gäller kjolen så tyckte KA att den var fin och han sa/säger att han har en fin fru :D.
Jag känner mig nöjd med min lilla shopping och just för tilfället känner jag mig hur uppåt som helst men vi skall i säng, strax. Mina vetekuddar är väldigt varma och det stinker nästan brända vetekuddar. När KA mikrar dom luktar det jämt men inte när jag gör det.
Så svär jag över
en annan sak. Mitt månadskort som bara var en dryg vecka gammal har ramlat ur min ficka på pendeltåget. Det är väl tur att jag också fick lön denna månad för dom 11 dagarna plus min akassa så jag kan köpa ett nytt. Fan, jag började nästan gråta hur löjligt det nu kan tänkas låta men jag är noga med saker och särskilt saker som faktiskt kostar. KA´s tänder behöver dom pengarna ett nytt kostar men det löser sig nog. Just nu känns det gott ändå. Kanske hinner vi få några månader där det känns gott innan vi vet vad som händer och fötter med det andra.
Jag säger bara tåg och jag alltså. I går åkte jag tom tunnelbanan åt fel håll. Jag är inte bevandrad i Stockholms lokaltrafik ännu så det får bli några sådana turer innan jag vet vad jag gör.
Godnatt!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.