Det där med sovmorgon

är starkt överreklamerat, särskilt när man vaknar redan vid 6 tiden. *suck* och *sur*. Enda sovmorgon på länge men vi lade oss tidigt så det kan väl kompensera lite.
Jag har iaf tankar på dagen och jag får väl se hur jag lyckats eller inte med dom planerna. Ett bokslut, en avstämning inför bokslut och så jakten på dammråttorna. KA jobbar och börjar 11 så vi ses sedan vid 22 tiden. I morgon börjar han redan 07:30 och slutar 18. Det betyder att jag har alla möjligheter. Tänk om jag kunde ta min självdisciplin och använda den också.
Kanske, kanske flyger jag upp till UMEÅ
i veckan. Det beror lite på strejken. Jag skall greja lite med datorerna där. En sak är tur med det besöket. Där finns inga djur i våra lokaler utan i en annan lokal visserligen i anknytning till men inget jag ser.
Djur? Jo företaget jobbar med specifik diabetesforskning och har oerhört kända, välrenomerade och duktiga forskare i sitt team. Tur att jag bara är inom administrationen och inte befinner mig där till vardags. Skall iaf bli roligt att träffa mina kollegor. Företaget är beläget inom Universitetsområdet.
En parantes
om vädret, vad snö det är utanför och mer kommer det. Stockholms Läns pendlare är härdade men i dag har även kommunikationssystemet slagits ut så alla som står och väntar står helt utan information om alla inställda och eller försenade tågavgångar som är idag. Skönt att jag inte behöver åka med pendeln iaf.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.